Ida Laurberg (DK) Billetter

Store VEGA, København.

Ida Laurberg (DK) Billetter
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 315,00 (kr. 275,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Ida Laurberg (DK) Billetter-billetter

IDA LAURBERG – LIVE 2025

I kølvandet på to DMA-priser, tre top 10 singler og en Orange Scene-annoncering, er Ida Laurberg nu klar til at udgive sit dansksprogede debutalbum ”Bænkevarmer”. Albummet indeholder Idas seneste udgivelser ”Terrier”, duetten med Andreas Odbjerg ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” og den seneste single ”Mellem Mor Og Far”. Herudover får ni spritnye sang dagens lys at se. 

Ida Laurberg fortæller selv om albummet – ærligt, usympatisk og grænseoverskridende
Albummet handler om alle mulige forskellige ting, men de har alle sammen det til fælles, at de er enormt ærlige og til tider på grænsen til usympatiske og grænseoverskridende. Jeg elsker nemlig at skrive om de tanker, som vi forhåbentlig alle går og tænker, men ikke synes man bør sige højt.

For mig skal et album indkapsle det, der er sket i ens liv, siden man sidst lavede et album. Og i og med, at Bænkevarmer er mit debutalbum, så har jeg forsøgt at presse mine små 24 år ned på 13 sange. Så på den måde er det også meget et ”coming of age” album, som er en meget ærlig fortælling om, hvordan det føles at være mig, og hvordan alt det vi oplever i vores opvækst, gør os til de mennesker vi er i dag. Om hvor mærkeligt og svært det er at prøve at blive voksen, om ulykkelig kærlighed, usikkerhedder, vrede og ensomhed. Men også at finde ro i sig selv, om lykkemomenter og selvsikkerhed. Hele følelsesspektret og rejsen gennem det at forsøge at blive til et helt menneske. Og så håber jeg bare, at nogen kan spejle sig i det, så både de, men også jeg, kan føle sig lidt mindre skæve og alene.

Titlen ”Bænkevarmer” henter inspiration fra Idas all-time favorit film ”The Perks of Being a Wallflower” eller på dansk “Fordelene Ved At Være En Bænkevarmer”. Det handler om, hvordan dét at være lidt skæv, lidt anderledes og måske ikke altid passe lige godt ind, faktisk kan gå hen og blive din fordel. 

Dengang…
Ida Laurberg debuterede i 2016 med nummeret ”Puppy Dog Eyes”, som lynhurtigt eksploderede på YouTube og har sidenhen udgivet massere engelsksproget musik heriblandt radiohittet ”God’s Work”. Efter sommeren 2022 røg Ida en tur i studiet med producerduoen Pitchshifters, Mads Dyrst, Daniel Thorup og Andreas Odbjerg og her opstod lynhurtigt en helt særlig kemi. Det allerførste nummer de lavede sammen, var ”Terrier”, herefter rullede bolden og det gik stærkt. Ida vandt to priser ved sidste års Danish Music Awards (DMA); Årets Nye Danske Navn og Årets Danske Hit for duetten med Andreas Odbjerg ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” og spillede sommeren ’23 hele landet tyndt. Og det kommer ikke til at gå stille for sig i ’24, kan man vist roligt sige.        

Arrangør: VEGA